Iets anders

Zoals ik al eens schreef gaat deze blog voornamelijk over IT-gerelateerde onderwerpen, maar het zou geen blog zijn als ik niet gewoon over iets totaal anders zou schrijven.

Stones of Beatles.

Er is veel geschreven in de afgelopen decennia of je Stones of Beatles bent en ik ben duidelijk een Beatles liefhebber. Dit is mij van huis uit meegegeven en de Stones doen mij gewoon niets. Ik zet het niet uit als ze op de radio zijn, maar ik zet het ook niet op.

The Beatles

The Beatles zet ik dit wel eens op en zo kwam ik op recent een bijzonder variant tegen op het nummer Tommorrow Never Knows. Iemand had de behoefte om deze vertraagd op te nemen en af te spelen, zoals wel met meer nummers gebeurt, net zoals het achterste voren opnemen, waarbij Stairway to Heaven van mijn favoriete band Led Zeppelin het meest bekende of beruchte voorbeeld hier van is. Over het algemeen leidt het tot niets en knapt geen enkel nummer er van op.

800% langzamer

Onderstaand Tomorrow Never Knows, maar dan 800% vertraagd. Hoewel ik het origineeel onovertroffen vind, vind ik het een bijzondere variant op een al heel bijzonder nummer van een van de beste Beatles albums; Revolver.

Het Origineel

De oorspronkelijke versie mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Dus?

Stones of Beatles? Laat het weten in de reacties, ik ben heel benieuwd wat jouw favoriete nummer is van deze iconische bands?